keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Suklaaherkkuja


Vegaanina jäin kaipaamaan joulun aikaan myytävää piparisuklaata, joten päätin tehdä oman korvikkeeni. Ota täytteeksi mitä ikinä haluatkaan.


1. Murskaa pipari erikokoisiksi, pieniksi paloiksi. Levitä piparia ja muita haluamiasi täytteitä pieniin kulhoihin, pakasterasiaan, tai muuhun astiaan. Minä laitoin puolet levystä piparisuklaalevyksi, ja tein samalla puolesta levystä muromysli- ja cashewpähkinäpalasia. Tein myös piparipalasia.
2. Sulata suklaa vesihauteessa tai sulatuskoneella.
3. Kaada suklaata lusikalla täytteiden päälle. Sekoita haarukalla, ettei jää tyhjiä kohtia.
4. Laita pakastimeen jäähtymään ja anna olla siellä hetki. Ota sitten jääkaappiin odottelemaan syöntiä.

Näistä tuli todella hyviä. Olisin halunnut kokeilla raakasuklaan valmistuspaketin kanssa tätä samaa, mutta se raakasuklaa jäi ostamatta, joten tein normaaliin tummaan suklaaseen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti