keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Joulutofu


Tein tätä joulutofua Vegaaniliiton ohjeella, joka löytyy täältä. Mielestäni se olisi tarvinnut lisää suolaa, mutta hyvää silti oli. Helppoa ja nopeaa. Sen suolaisuuden olisin saanut lisättyä jättämällä tofusiivut hautumaan soijakastikkeen ja veden sekoitukseen pariksi tunniksi.

Tällaista Vegaaniliiton sivuilla sanotaan ohjeeksi:

"Tofukinkku

1 pkt kylmäsavutofua
2 rkl vehnäjauhoja
0,5 dl vettä
0,5 rkl soijakastiketta
2 rkl korppujauhoja
2 rkl tummansinistä Keiju-margariinia

 Lisää vehnäjauhoihin vesi ja soijakastike, sekoita tasaiseksi. Pyöritä tofua ensin seoksessa, sitten korppujauhoissa. Paista 250 asteessa noin 20 minuutia. Voitele lopuksi margariinilla. Vinkki: Voit myös viipaloida tofun, pyöritellä viipaleet seoksessa ja korppujauhoissa kinkun tavoin, ja paistaa ne pannulla rypsiöljyssä tofupihveiksi."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti